Bruiloft Mila & Wijnand

Beste gasten van het bruidspaar, 


Speciaal voor de huwelijksdag van Mila &Wijnand op zaterdag 17 augustus 2019 zijn er meerdere professionele nanny's aanwezig die voor de jonge gasten t/m 7 jaar de creatieve opvang en vermaak verzorgen. Deze jonge kinderen zijn of bij de ouders of bij de nanny's. Voor de oudere kinderen vanaf 8 jaar is er vermaak, de oudere kinderen mogen verder vrij rondlopen tussen de verschillende onderdelen. Ouders van de oudere kinderen ontvangen hiervoor een Informatiekaart.
De opvang en het vermaak zal plaatsvinden van 10.00 uur tot 19.00 uur. 

Eerst vindt de kennismaking plaats, eventuele luiertassen kunnen worden overhandigd, daarna kunnen de kinderen lekker gaan spelen. Rond 12.30 uur zullen de kinderen samen met de nanny's lunchen van het lunchbuffet. Tijdens de ceremonie zijn de nanny's aanwezig om te helpen waar nodig is, de jongste kinderen kunnen bij de nanny's blijven om daar te spelen. Na de ceremonie is er tijd voor o.a. knutselen, bouwen, spelletjes spelen, spelen met de voetbaltafel en een tent bouwen. Tijdens de middag zullen de kinderen een huwelijkscadeau voor het bruidspaar maken. 
Ook wordt er buitenspelmateriaal meegenomen, zoals grote bellenblaas, Twister, een spelletjescircuit en Kubb en is er een hoekje voor de jongste kinderen met speelmateriaal.

De nanny's zijn aanwezig tijdens het kinderdiner om te helpen waar nodig is tussendoor. Mochten er kinderen zijn die een middagslaapje gaan doen, geef dit dan even aan op de Kinderkaart. Wij willen u vragen zelf een babyfoon en campingbedje mee te nemen. De plek van het middagslaapje zullen we op de dag zelf even afstemmen met elkaar. De nanny
 zal tussendoor zoveel mogelijk een kijkje nemen bij de slapende kinderen. 

Om de kinderen beter te leren kennen willen wij u vragen deze Kinderkaart digitaal in te vullen voor 
maandag 1 juli.
Mochten er nog aanpassingen zijn tussen 1/7 en 17/8, dan kunt u me altijd mailen of het op de dag zelf met de nanny's verder afstemmen.


Wij kijken ernaar uit de opvang en het vermaak van de kinderen tot een mooie herinnering te maken en daardoor bij te dragen aan deze speciale dag.

Vriendelijke groet,

Namens La NouNou Wedding & Event Nanny
Eva KalmeijerInvulformulier kinderkaart